Rina

Rina is een van de drie partners bij Hoogeveen en Jonker. Met een opleiding en ruime ervaring in de accountancy en als controller in het bedrijfsleven besloot Rina in 2007 haar eigen administratiekantoor te starten. Toen Mark en Alex versterking zochten aarzelde Rina geen moment om zich als partner in januari 2020 aan te sluiten bij Hoogeveen & Jonker. Zij is de perfecte schakel tussen onze collega’s en klanten.

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar wat Rina zo leuk vindt aan Hoogeveen & Jonker. “Allereerst natuurlijk de collega’s, zonder hen zouden we niet zo’n leuk kantoor zijn! Ik sta graag ondernemers bij met raad en daad op het gebied van administratie, financiën en fiscaal advies. Eigenlijk wil ik gewoon hun persoonlijke financiële ‘huisarts’ zijn, die als het nodig is kan doorverwijzen naar een specialist. Ook vind ik het leuk om interne kantoorzaken te regelen, ervoor te zorgen dat wij als collega’s goed kunnen samenwerken en als kantoor voldoen aan kwaliteitseisen”, aldus Rina.

In haar vrije tijd gaat Rina, samen met haar partner, graag op pad voor lange wandelingen of fietstochten. Haar twee zoons, van in de 20, gaan natuurlijk niet meer mee. Maar als zij avontuurlijke vakanties boeken, zoals naar Thailand, dan staan ze met de koffer in de hand al klaar om te vertrekken. De liefde voor het koken vanuit verschillende Aziatische landen is dan ook niet zo vreemd. Als gezin zijn ze graag samen, ze houden veel van (samen) muziek maken en luisteren. Rina is zelfs op latere leeftijd saxofoon gaan spelen en is nu in opleiding voor de viool. Tijdens het eten klinkt er dus altijd wel een lekker muziekje op de achtergrond.