Ons team

Bij Hoogeveen & Jonker zijn we allemaal specialisten, met ieder z’n vak. Daarnaast zijn we breed georiënteerd, sociaal en geïnteresseerd in de mensen om ons heen. Tenslotte zijn we veelzijdig en resultaatgericht, voor onze klanten en onszelf. Dat is ons DNA.

We weten het sociale karakter van ons bedrijf zeer te waarderen. Niet alleen zijn we betrokken, maar we staan ook midden in de maatschappij. Qua karakter zijn we allemaal verschillend. De één is een kantoorplakker, de ander de rust zelve. Of onze collega’s privé nu sportief, bankhanger, muziekliefhebber, chef-kok of vlogger zijn. Het maakt ons niet uit, het maakt ons juist wie we zijn.

Daar tegenover staat dat we op kantoor graag samen lunchen, we gezamenlijk ‘gieren’ bij slappe kantoorhumor en we af en toe de tijd nemen voor een gezellig praatje. Waarna we ons graag weer verdiepen in ons werk. Excel en boekhoudprogramma’s kennen wij als ons broekzak. Maar bovenal zijn we allemaal ‘Pietjes Precies’.

Wij werken graag samen. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze opdrachtgevers. Samen realiseren we de ambities van jouw organisatie. Dat is wie we zijn.