Kees

Als administratief medewerker is Kees sinds 2015 bij ons in dienst. Kees is onze loyale topper en zorgt ervoor dat de administratie van onze klanten op orde is. Hierbij vindt Kees het belangrijk om vakkundig advies en ondersteuning te kunnen geven met persoonlijke aandacht voor zijn klanten.

Kees woont met zijn gezin in Katwijk en werkt 4 dagen. Dat vindt hij een mooie balans die ontstaan is vanuit een papadag toen zijn jongens nog klein waren. En dat bevalt hem prima.

Op de vraag of Kees sportief is antwoordt hij: “Samen met Alex fiets ik regelmatig een rondje op de racefiets. Hiermee kan ik mijn hoofd goed leegmaken en genieten van de natuur en het buiten zijn. Een stuk wandelen in het bos met het gezin geeft ook veel ontspanning. Als we dan ‘s avonds mijn favoriete maaltijd andijvie met een balletje gehakt eten, kan mijn dag niet meer stuk!

Naast uitdagingen op sportief vlak vindt Kees ook in zijn werk uitdagingen. Zoals in digitalisering, de administraties voor zijn relaties zo inrichten zodat zij klaar zijn voor de toekomst, dat vindt hij mooi werk. Na al deze uitdagingen moet Kees ook even kunnen relaxen ;.). Als muziekliefhebber, kan hij uren achterover zitten en genieten van zijn muziek, waarna hij snel weer verder gaat.