Haile

Haile is met zijn jaren ervaring in de accountancy een nieuwe aanwinst voor Hoogeveen & Jonker. Hij beschikt uiteraard over de juiste vakkennis en minstens zo belangrijk is dat hij een goede (vertrouwens)band wil opbouwen met relaties, maar ook met collega’s. Haile is rustig, oprecht en een echte verbinder, dat vinden wij een waardevolle eigenschap.

Haile heeft een brede interesse en kan praten over voetbal als de beste, maar ook spreekt hij geamuseerd over actualiteiten of maatschappelijke onderwerpen. Haile zit graag thuis met zijn gezin of vrienden en dan maakt hij het gezellig met hapjes, drankjes en een lekker muziekje op de achtergrond. 

Haile, ‘Ik ben gericht op het administratieve gedeelte van onze praktijk, met alle advisering van dien. Onder mijn verantwoordelijkheid zal een deel van de klantenportefeuille bediend worden. De toekomst van Hoogeveen & Jonker zie ik eigenlijk niet anders dan dat het nu is. Een fijn kantoor om bij te werken, vanwege de prettige werkomgeving en sfeer. Ik denk dat wij als kantoor al toekomstbestendig zijn en daar ook mee bezig blijven. We gaan mee met de ontwikkelingen van de branche, waarbij ondernemers graag hun financiën en fiscale zaken bij ons onderbrengen. Dit komt door de deskundigheid van de medewerkers, maar ook door de klik op sociaal vlak.’