Fleur

Onze jongste collega is Fleur, een levendige en directe dame. Ze werkt ongeveer een jaar bij ons als administratief medewerker en telefoniste. Met ervaring in de horeca, weet ze wel wat hard werken is. Maar dat mist ze niet, want juist een baan van 9 tot 5 baan vindt ze fijn. Zo is er een duidelijke lijn tussen werk en privé.  Regelmaat dus.

Fleur woont nog thuis bij haar ouders en broer. En ze is totaal niet sportief aangelegd maar ze ‘probeert’ wel naar de sportschool te gaan. Iets waar ze echt niet tegen kan is dat sommige mensen in het openbaar vervoer, als het druk is, hun plekje niet afstaan aan zwangere vrouwen of oudere mensen.

Over haar werkzaamheden zegt Fleur nog het volgende. “Ik doe vooral administratieve- en interne werkzaamheden. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt via de telefoon. Denise noemt mij ook wel eens ‘de Starbucks werknemer’ omdat ik niet zo goed ben in namen verstaan/onthouden via de telefoon en dus soms volledig de plank mis sla. Dus bij deze mijn excuses!

Maar het leukste vindt Fleur toch wel dat Hoogeveen en Jonker een kantoor is van jong en oud met een erg fijne dynamische werkomgeving. Ook de afwisseling tussen hard werken, veel leren en de soms wat flauwe kantoorgrappen maakt het werken voor haar extra leuk.