Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik heb een vast aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar zijn wij klant bij Hoogeveen en Jonker, top!

A. van Balkom, J&A Automatisering

Loonadministratie

Wanneer u werknemers in dienst heeft, bent u verplicht een loonadministratie bij te houden.

De loonadministratie geeft inzicht in de loonbetalingen en de financiële positie van uw werknemers. Dit is een maandelijks terugkerende activiteit die wij graag wat dragelijker voor u maken. Wij voeren deze betrouwbaar, accuraat en op tijd uit, zodat u hier zich geen zorgen meer over hoeft te maken.

Hoogeveen & Jonker is een efficiënt en no nonsens administratiekantoor, voornamelijk gericht op het MKB, maar ook de particulier weten we op adequate wijze bij te staan. Wij nemen u uw administratieve zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt richten op datgene wat voor u het belangrijkste is: ondernemen. Of het nu gaat om een full service pakket dat u bij ons neerlegt of om gedeeltes van uw administratie; we doen het professioneel en snel voor u. En: voor een goede prijs, van tevoren met u overlegd zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig, u heeft genoeg aan uw hoofd.