Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik heb een vast aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar zijn wij klant bij Hoogeveen en Jonker, top!

A. van Balkom, J&A Automatisering

Jaarrekeningen

Als ondernemer dient er jaarlijks een jaarrekening te worden opgesteld voor uw onderneming.

Het is het niet altijd noodzakelijk om een jaarrekening met accountantsverklaring op te stellen. Dit is afhankelijk van de rechtsvorm en de grootte van uw onderneming.

Een jaarrekening kan voor diverse punten van belang zijn. Dit is onder andere belangrijk bij het aanvragen van een financiering, maar ook kunt u op basis van de jaarrekening jaren met elkaar vergelijken en overzichtelijk de financiële positie van uw onderneming inzien. Het opstellen van een jaarrekening willen wij graag voor u onder handen nemen, wij zijn op de hoogte van de verschillende regeltjes en kunnen daarom een verzorgd en correct eindproduct aan u afgeven. Daarnaast moet de jaarrekening van een BV ook jaarlijks in publicatiestukken gedeponeerd worden bij de Kamer van Koophandel. Ook dit kunnen wij u verzorgen.

Startende ondernemers

Bent u net gestart met een nieuwe onderneming of wilt u binnenkort voor uzelf gaan beginnen, dan staan wij klaar voor u om u daarin te begeleiden. Ieder bedrijf heeft andere wensen en andere plannen, daarom bespreken wij graag in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn en de verwachtingen die u van ons heeft. Aan de hand hiervan kunnen wij u juist en persoonlijk ondersteunen en wellicht wat administratief werk uit handen nemen zodat de optimale samenwerking hierin kan ontstaan.

Hoogeveen & Jonker is een efficiënt en no nonsens administratiekantoor, voornamelijk gericht op het MKB, maar ook de particulier weten we op adequate wijze bij te staan. Wij nemen u uw administratieve zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt richten op datgene wat voor u het belangrijkste is: ondernemen. Of het nu gaat om een full service pakket dat u bij ons neerlegt of om gedeeltes van uw administratie; we doen het professioneel en snel voor u. En: voor een goede prijs, van tevoren met u overlegd zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig, u heeft genoeg aan uw hoofd.