Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik heb een vast aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar zijn wij klant bij Hoogeveen en Jonker, top!

A. van Balkom, J&A Automatisering

Fiscaal advies

Naast de administratieve dienstverlening kunnen wij u ook op diverse fiscale gebieden ondersteunen.

Dankzij onze certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs) heeft u als klant de zekerheid dat de kennis van de belastingadviseur binnen het kantoor up-to-date is en de adviezen gebaseerd worden op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Bij diverse fiscale werkzaamheden kunt u denken aan de verschillende fiscale aangiften en de controle van de (voorlopige) aanslagen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook denken aan de ondersteuning tijdens een bezwaar of beroepsprocedure, maar ook kunt u denken aan fiscale planning in uw persoonlijke of bedrijfssituatie zoals bijvoorbeeld een bedrijfsopvolging of de keuze voor de overgang naar een BV.

Hoogeveen & Jonker is een efficiënt en no nonsens administratiekantoor, voornamelijk gericht op het MKB, maar ook de particulier weten we op adequate wijze bij te staan. Wij nemen u uw administratieve zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt richten op datgene wat voor u het belangrijkste is: ondernemen. Of het nu gaat om een full service pakket dat u bij ons neerlegt of om gedeeltes van uw administratie; we doen het professioneel en snel voor u. En: voor een goede prijs, van tevoren met u overlegd zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig, u heeft genoeg aan uw hoofd.

Bij vragen neem gerust contact met ons op.