Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik heb een vast aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar zijn wij klant bij Hoogeveen en Jonker, top!

A. van Balkom, J&A Automatisering

Financieel advies

Wilt u op de hoogte zijn van de huidige financiële positie van u en uw bedrijf, dan kunnen wij u hier meer inzicht in aanbieden.

Vaak lopen de zakelijke en persoonlijke kwesties door elkaar heen, wij kunnen met u mee denken hoe uw situatie financieel en fiscaal optimaal benut kan worden. Door onze brede vakkennis kunnen wij oordelen op verschillende gebieden en u adviseren op hoog niveau.

Tevens kunnen wij voor u bekijken hoe uw financiële positie in de toekomst eruit komt te zien en of hier nog vervolgstappen aan verbonden zouden moeten worden. Door hier nu over na te denken en met ons tot juiste conclusies te komen, zouden in de toekomst wellicht moeilijkheden bespaard kunnen blijven.

Het is dus te allen tijde verstandig om met ons een gesprek aan te gaan over al uw vragen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en proberen we u al uw vragen te beantwoorden .

Neem gerust contact met ons op.