Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik heb een vast aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar zijn wij klant bij Hoogeveen en Jonker, top!

A. van Balkom, J&A Automatisering

Administratieve dienstverlening

Bent u ondernemer en vindt u ook dat u zo veel tijd en energie moet besteden aan uw administratie?

Laat dan uw administratie geheel verzorgen door Advies- en Administratiekantoor Hoogeveen & Jonker. Een goede administratie voeren is niet alleen belangrijk voor uw bedrijfsvoering maar ook voor uzelf. Een goede administratie is helder en overzichtelijk en geeft een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

Administratie zelf doen of laten doen   

Veel klanten hebben het ontzettend druk als ondernemer en kunnen niet de tijd vinden om daarbij ook nog is alle administratie ervan te voeren. Is dit ook bij u het geval? Dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden, wij zullen dan al het administratieve werk uit uw handen nemen. Wij zullen dan uw gehele administratie tot in de puntjes verzorgen.

Wilt u liever uw eigen administratie bijhouden en ons slechts inschakelen voor advies of een jaarrekening, is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt uw administratie (eenvoudig) online of gewoon op papier bijhouden. Wanneer u dit bij ons brengt zullen wij dit beoordelen en een jaarrekening of wellicht een advies voor u opstellen. Dit hangt af van waar u zelf behoefte aan heeft uiteraard.

Hoogeveen & Jonker is een efficiënt en no nonsens administratiekantoor, voorname-lijk gericht op het MKB, maar ook de particulier weten we op adequate wijze bij te staan. Wij nemen u uw administratieve zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt richten op datgene wat voor u het belangrijkste is: ondernemen. Of het nu gaat om een full service pakket dat u bij ons neerlegt of om gedeeltes van uw administratie; we doen het professioneel en snel voor u. En: voor een goede prijs, van tevoren met u overlegd zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig, u heeft genoeg aan uw hoofd.

Goede service, flexibiliteit en multi-inzetbaarheid vinden we zeer belangrijk

We bewegen ons voornamelijk in de omgeving  Duin- en Bollenstreek en hebben door onze persoonlijke benadering snel kennis van uw bedrijf en de financiële situatie. We zijn een klein kantoor, hierdoor zijn we flexibel en multi-inzetbaar. We hebben geen hoge vaste lasten of andere overhead dus daarom kunnen we u voor een scherpe prijs een op maat gemaakt, professioneel en compleet pakket aan-bieden, of delen daaruit.

We maken desgewenst gebruik van de expertise van diverse financiële specialisten op meerdere vakgebieden

Ieder zijn vak, vinden we. We verwijzen u graag door bij werkzaamheden die kennis van bijzondere rechtsgebieden vereisen. Indien nodig kunnen we gebruikmaken van de expertise van diverse financiële specialisten op meerdere vakgebieden die nauwgezet met ons samenwerken. Zo hebben we dus veel kennis binnen handbereik.

Kunnen we ook iets voor u betekenen? Graag! Neem nu contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.