Veel beter kan niet, administratie verloopt soepel, personeel is vriendelijk en ik heb een vast aanspreekpunt. Al meer dan vijf jaar zijn wij klant bij Hoogeveen en Jonker, top!

A. van Balkom, J&A Automatisering

Diensten

Administratieve dienstverlening

Bent u ondernemer en vindt u ook dat u zo veel tijd en energie moet besteden aan uw administratie? Laat dan uw administratie geheel verzorgen door Advies- en Administratiekantoor Hoogeveen & Jonker. Een goede administratie voeren is niet alleen belangrijk voor uw bedrijfsvoering maar ook voor uzelf. Een goede administratie is helder en overzichtelijk en geeft een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

Jaarrekeningen

Als ondernemer dient er jaarlijks een jaarrekening te worden opgesteld voor uw onderneming. Het is het niet altijd noodzakelijk om een jaarrekening met accountantsverklaring op te stellen. Dit is afhankelijk van de rechtsvorm en de grootte van uw onderneming.

Een jaarrekening kan voor diverse punten van belang zijn. Dit is onder andere belangrijk bij het aanvragen van een financiering, maar ook kunt u op basis van de jaarrekening jaren met elkaar vergelijken en overzichtelijk de financiële positie van uw onderneming inzien. Het opstellen van een jaarrekening willen wij graag voor u onder handen nemen, wij zijn op de hoogte van de verschillende regeltjes en kunnen daarom een verzorgd en correct eindproduct aan u afgeven. Daarnaast moet de jaarrekening van een BV ook jaarlijks in publicatiestukken gedeponeerd worden bij de Kamer van Koophandel. Ook dit kunnen wij u verzorgen.

Fiscale aangiften

Het invullen van de belastingaangiften kost vaak veel tijd en is complex ingericht . Wij werken hier dagelijks mee en zijn op de hoogte van alle laatste fiscale ontwikkelingen en kunnen er dus voor zorgen dat uw aangifte correct, voordelig en tijdig ingediend wordt. Dit scheelt voor u een hoop tijd en moeite. Voor veel klanten, onder andere particulieren, ZZP’ers, vennootschappen etc. verzorgen wij al veel diverse fiscale aangiften. U kunt bij ons terecht voor de volgende fiscale aangiften:

– inkomstenbelasting
– vennootschapsbelasting
– omzetbelasting
– loonbelasting
– schenk- en erfbelasting
– dividendbelasting

Fiscaal advies

Naast de administratieve dienstverlening kunnen wij u ook op diverse fiscale gebieden ondersteunen. Dankzij onze certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs) heeft u als klant de zekerheid dat de kennis van de belastingadviseur binnen het kantoor up-to-date is en de adviezen gebaseerd worden op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Bij diverse fiscale werkzaamheden kunt u denken aan de verschillende fiscale aangiften en de controle van de (voorlopige) aanslagen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook denken aan de ondersteuning tijdens een bezwaar of beroepsprocedure, maar ook kunt u denken aan fiscale planning in uw persoonlijke of bedrijfssituatie zoals bijvoorbeeld een bedrijfsopvolging of de keuze voor de overgang naar een BV.

Finacieel advies

Naast de administratieve dienstverlening kunnen wij u ook op diverse fiscale gebieden ondersteunen. Dankzij onze certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs) heeft u als klant de zekerheid dat de kennis van de belastingadviseur binnen het kantoor up-to-date is en de adviezen gebaseerd worden op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Loonadministratie

Wanneer u werknemers in dienst heeft, bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. De loonadministratie geeft inzicht in de loonbetalingen en de financiële positie van uw werknemers. Dit is een maandelijks terugkerende activiteit die wij graag wat dragelijker voor u maken. Wij voeren deze betrouwbaar, accuraat en op tijd uit, zodat u hier zich geen zorgen meer over hoeft te maken.