Denise

Denise is onze assistent belastingadviseur en vlogger. Wellicht heb je haar wel eens voorbij zien komen op social media met haar vlogs over ontwikkelingen binnen belastingen. Als assistent belastingadviseur ondersteunt deze collegiale dame graag onze klanten op fiscaal en administratief gebied.

Privé doet Denise genoeg leuke dingen waar zij energie uit haalt. Zo kan zij na het weekend er weer vol tegenaan! Voor de balans sport ze zo’n 3 x per week of gaat ze wandelen met haar vriend of vrienden in de mooie omgeving van Noordwijk. In haar tas zit standaard een pakje blarenpleisters en een koekje, inclusief de kruimels en lege verpakkingen ;).

Maar ze is niet alleen maar sportief hoor, ze duikt ook maar al te graag op de bank om een heerlijke film of serie te kijken. Je kan Denise ook nog wel eens aantreffen met haar neus in de boeken. Want ze is leergierig en heeft in 2021 het diploma van Register Belastingadviseur behaald.

Wat maakt Hoogeveen & Jonker fijn om voor te werken? “Het leuke aan mijn vak is dat ik altijd op de hoogte moet zijn van de laatste belastingregels. Met als uitdaging hoe ik wetteksten kan interpreteren en logisch kan beredeneren om ze toe te passen in de praktijk. Ik vind het interessant om ingewikkelde vraagstukken uit te zoeken en deze op een goede manier over te brengen aan collega’s en klanten. Ons kantoor is kleinschalig, mijn collega’s collegiaal en makkelijk te benaderen. Wat wil je nog meer?”, aldus Denise.