Danielle

Dit is Danielle, onze salarisadministrateur. Zij is al 25 jaar werkzaam in de accountancy en werkt daarvan de helft van de tijd alweer met Mark en ons kantoor samen. Ze is oplossingsgericht, maar neemt niet zomaar iets aan. Vanaf 2020 doet ze samen met onze collega John de salarisadministratie. Met een breed pallet aan werkzaamheden zoals het verwerken van loonstroken, pro forma berekeningen, opstellen arbeidsovereenkomsten, corresponderen met de belastingdienst en pensioenfondsen heeft ze het naar haar zin bij ons.  Als aanvulling op ons team is het de kracht van Danielle dat ze snel kan schakelen en ziet ze uitdaging in de steeds veranderen regels in ons vakgebied.

Danielle woont in Nieuw-Vennep, is getrouwd en heeft 3 kinderen. Balans in privé en werk heeft ze niet echt, zegt ze zelf. Hoewel ze privé wel goed kan ontspannen met het lezen van of kijken naar detectives. Maar ook lunchen met vriendinnen of een potje klaverjassen doet ze graag. En met de lange en korte vakanties naar Frankrijk heeft ze het toch goed op orde!

Met standaard een kop koffie en haar mobiel op haar bureau vertelt ze. “De collega’s en fijne werksfeer is bij Hoogeveen en Jonker echt heel goed. Met de afwisseling in het werk en echt ondersteuning aan onze klanten/ondernemers te bieden, is het fijn werken bij Hoogeveen en Jonker.