Alex

Alex is sinds 1997 werkzaam in de accountancy. In die periode heeft hij de financiële opleidingen MBA en SPD afgerond, alsook het theoretische gedeelte van de AA opleiding. In 2015 besloot hij om samen te gaan werken met Mark Jonker, zo ontstond Hoogeveen & Jonker. Inmiddels is Rina de Vos ook aangesloten als partner, met als resultaat: “Ons klantenbestand en onze vakkundigheid hebben we samengevoegd tot een leuk en goed draaiende onderneming, waar ik al jaren veel plezier aan beleef”,  aldus Alex.

Balans tussen werk en privé vindt hij heel belangrijk, niet alleen voor jezelf en je familie maar ook voor je werk, om het zo lang vol te kunnen blijven houden. Alex woont met zijn vrouw, zoon en dochter in Noordwijk. We mogen wel zeggen dat Alex sportief is. In zijn vrije tijd probeert hij zoveel mogelijk te wandelen met zijn vrouw of trotseert hij de duinen voor een fikse wielrentocht. Ook kan hij genieten van een lekker dagje weg, een terrasje of lekker eten bij de Italiaan.

Alex is binnen Hoogeveen en Jonker de rustige rots in de branding. Met een kop koffie of water en een hoop papierwerk (hij is nog steeds visueel ingesteld) trotseert hij graag uitdagingen. Alex heeft een hekel aan mensen met weinig doorzettingsvermogen en een negatieve instelling. Hij wil graag een beter “product” neer te zetten op een efficiënte manier. Gelukkig is het team van Hoogeveen en Jonker net zo ingesteld!