Wie zijn de mensen achter Hoogeveen & Jonker die zorgdragen voor advies en andere fiscale, financieel-administratieve dienstverlening aan onze klanten? We stellen ze graag aan je voor. Vandaag zijn we in gesprek met Pien.

 

Vertel eens wat over jezelf.
Mijn naam is Pien, 20 jaar en ik woon in Noordwijkerhout. Buiten mijn studie en nu stage, werk ik graag in de horeca. Dit doe ik ongeveer 3 keer per week. De gasten het naar hun zin maken vind ik leuk om te doen. Ook ben ik iemand die graag dingen onderneemt, een hele dag thuis zitten zal bij mij niet zo snel gebeuren. Ik ga altijd dan naar een stad of ergens met mijn hondje lopen. Verder vind ik het leuk om in het weekend wat te ondernemen met mijn vriendinnen. Ik zie mij als een rustig en sociaal persoon en zal altijd eerst even de kat uit de boom kijken.

 

Hoe ken je Hoogeveen & Jonker?
Als ik naar school toe ga, rij ik hier altijd langs. Toen ik op een gegeven moment stage kon lopen wilde ik dat graag bij Hoogeveen & Jonker. Uiteindelijk kwam ik er ook achter dat ik bij de vader van een collega van Landgoed Tespelduyn zou stage lopen, maar dat kwartje viel pas op het laatste moment. Inmiddels voel ik mij al helemaal thuis. Er heerst een gezellige sfeer op kantoor en de dag is zo voorbij.

 

Welke opleiding volg je en wat is je opdracht?

Momenteel zit ik in mijn laatste halfjaar van de opleiding Bedrijfsadministrateur, deze doe ik versneld. Ik volg deze studie aan het ROC van Amsterdam bij MBO College Westpoort. Hoogeveen & Jonker wordt mijn eerste en laatste stage, hierdoor heb ik iets meer kerntaken en werkprocessen te behandelen. Verder hoop ik zelf de vakken die ik leer in mijn opleiding daadwerkelijk te kunnen toepassen en natuurlijk de rest eromheen kan leren.

 

Kan je wat meer over jezelf vertellen?
Tijdens de zomer heb ik het weer helemaal gevonden in spelletjes en dan vooral Yahtzee en schaken. Bij schaken vind ik de achterliggende gedachtes interessant bij een verplaatsing van een pion. En Yahtzee omdat ik daar altijd van win 🙂

 

Wat is nou het tofste onderwerp waarover je graag praat?
Het is niet perse het tofste onderwerp waar ik over praat maar als ik in de auto zit zet ik het liefst echte Nederlandse muziek op. Denk dan maar Jan Smit of Nick en Simon. Daar kan ik dan echt van genieten. Verder luister ik podcasts.

 

Wat is je favoriete vakantie bestemming?
Mijn favoriete vakantie bestemming is Turkije. Ben daar vroeger altijd met mijn ouders geweest en afgelopen jaar met mijn vriend en hebben daar optimaal van genoten. Iets wat zeker nog op mijn vakantielijstje staat is toch wel een van de Griekse eilanden. Dit omdat ik Pita Gyros echt lekker vind. Verder lijkt het mij een gave ervaring om 1,5 maand in Indonesië te vertoeven.

 

Waarin vind jij ontspanning? Wat doe je in je vrije tijd?
Zodra het vrijdagmiddag is geweest vind ik het leuk om het weekend in te luiden met een vrijdagmiddag-borrelplank, deze maak ik dan zelf. Met wat lekkers te drinken en natuurlijk een spelletje en muziek voor op de achtergrond.