Samenwerken met ondernemers, hen ondersteunen met deskundig advies, met het oog op een duurzame relatie. Dat is waar Hoogeveen & Jonker voor staat. Daarom vinden wij het zo leuk om het verhaal van onze klanten te vertellen. We zijn deze keer in gesprek met Arjanne van LadySlim. In dit interview lees je meer over het geheim van slankere benen, minder cellulitis en een strakke buik!

Wie is de drijvende kracht achter LadySlim?
Dat ben ik Arjanne, 55 jaar, getrouwd en woonachtig in Noordwijk. Al 15 jaar ben ik de eigenaar van LadySlim. En wat is Ladyslim voor een bedrijf? LadySlim is een Slank & Fit studio voor figuurcorrectie, afslanken en fitter worden, specifiek afgestemd op de vrouw. We zijn voor iedereen toegankelijk, voor vrouwen van 17 tot 75 jaar, van maatje 34 tot 50, die gezond in het leven willen staan. Zo kan je sporten in een infraroodcabine, verzorgen we Lyposage, compressietherapie en geven we voedingsadvies.

Wat maakt LadySlim uniek?
De kracht zit ‘m in de persoonlijke begeleiding én in de aandacht voor de klant. Het is bij ons gezellig maar we zijn ook doeltreffend en efficiënt. De vrouwen ervaren de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ als zeer prettig. Daarom ben ik blij om te zien dat bijna elke vrouw die hier sport zichzelf wel herkent in mijn motto “als je lekker in je vel zit gaat alles veel gemakkelijker”. Daarvoor doe je het tenslotte.

Wat zijn de lessen die je geleerd hebt als ondernemer?
Als eerste moet je zelf fit blijven en regelmatig ontspannen. Dat doe ik door te sporten en af en toe in het compressie pak te gaan. Voor de ontspanning lees ik veel en ga regelmatig op reis met onze camper. Als ondernemer is dat belangrijk want je staat iedere dag klaar voor klanten en dat kan alleen als je je goed voelt.
Ik kan ook echt genieten van het contact met mijn klanten. Onze aanpak werkt bij de vrouwen, dan zien we dagelijks terug. En als ze dan met een blij gezicht de deur uit gaan kan mijn dag niet meer stuk!

 

Hoe ben je met Hoogeveen & Jonker in contact gekomen?  Bij een vorige werkgever zat Rina met haar kantoor naast het pand waar ik werkte. We hadden toen al contact. Dus toen ik 15 jaar geleden voor mezelf begon was het vanzelfsprekend dat ik voor financiële vragen bij haar terecht kon. Nu besteed ik alle belasting zaken zoals BTW aangifte en jaaraangifte (zowel zakelijk als privé) aan Hoogeveen & Jonker uit. Dat geeft mij rust en de focus blijft zo bij mijn bedrijf. Zo kan ik nog wel 15 jaar verder!