Wie zijn de mensen achter Hoogeveen & Jonker die zorgdragen voor advies en andere fiscale, financieel-administratieve dienstverlening aan onze klanten? We stellen ze graag aan je voor. Vandaag zijn we in gesprek met Stijn.Vertel eens wat over jezelf Stijn?

Ik ben dus Stijn en ik woon in Voorhout. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Finance & Control, ik volg deze studie bij Hogeschool Inholland in Haarlem. Ik ben zeer sociaal en hou enorm van gezelligheid en mensen om mij heen. Zo heb ik enorm veel lol met mijn hockeyteam en onderneem graag leuke dingen met mijn vrienden.

Hoe ken je Hoogeveen & Jonker en waar houd jij je mee bezig?

Ik ben in contact gekomen met Hoogeveen en Jonker door een mede student, de dochter van Mark Jonker. Ik gaf aan dat ik wel geïnteresseerd was in een fiscaal gerelateerde scriptie. Na een leuk gesprek met Mark kon ik beginnen. Ik ben dus een eigenlijk een ‘scriptant’. Want ik schrijf mijn scriptie over bedrijfsovernames in de familiesfeer met de daarbij horende financieringsmogelijkheden, voor zowel overnemer als overdrager. Door middel van interviews wil ik achterhalen welke manieren het voordeligst zijn om te kunnen toepassen bij een bedrijfsovername binnen familiesfeer.

 

Hoe bevalt het je tot nu toe?

Er heerst een hele fijne sfeer op kantoor, ik maak graag een praatje. Er worden veel grappen gemaakt en het is fijn als er even gepraat kan worden over iets anders dan werk. Inmiddels sta ik bekend om mijn eetgedrag, de collega’s zijn vooral verbaasd over de grote hoeveelheden die ik eet. Ik moet daarom ook altijd aangeven of ik tosti’s wil gaan maken tijdens de lunch. Gezien de aantallen tosti’s is er dan voor de andere collega’s binnen de lunchtijd geen tijd meer voor tosti’s.

Wat kan jij voor Hoogeveen & Jonker en het team betekenen?

Mijn toevoeging aan het team is niet van hele grote invloed. Omdat ik tot eind maart voornamelijk bezig ben met mijn scriptie, waarbij ik denk dat mijn scriptie van toegevoegde waarde zal zijn. Ook ben ik van plan de komende weken naast mijn scriptie nog twee dagen mee te werken in de administratie.

Uiteraard hoop ik met mijn enthousiasme dat ik een goede aanvulling ben voor het team in zowel gezelligheid maar ook dat ik serieus zaken kan oppakken wanneer nodig.