Wie zijn de mensen achter Hoogeveen & Jonker die zorgdragen voor advies en andere fiscale, financieel-administratieve dienstverlening aan onze klanten? We stellen ze graag aan je voor. Haile is in augustus 2022 onderdeel geworden van het Hoogeveen & Jonker-team. Met zijn jaren ervaring in de accountancy, hebben wij er weer een nieuwe aanwinst bij. Zijn vrienden kenmerken hem als loyaal, sociaal en eigenwijs. Ben je ook benieuwd naar Haile? Lees het volledige interview hier.

Haile, hoe zou jij jezelf omschrijven?
Ik zie mezelf als een rustig en sociaal persoon en redelijk georganiseerd. Mijn hobby’s zijn voetballen en tennis. Ik probeer af en toe ook een rondje te hardlopen, maar ik zou hierin wel wat meer discipline kunnen gebruiken;.) Praten over voetbal kan ik als de beste, maar ik spreek ook graag over de actualiteiten of maatschappelijke onderwerpen. Ik zit graag thuis met mijn gezin of vrienden en dan maak ik het gezellig met hapjes, drankjes en een lekker muziekje op de achtergrond. Op vakanties bezoeken wij graag landen in Zuid-Europa. Daarnaast gaan we graag naar Eritrea, mijn geboorteland. We willen hier binnenkort weer naar toe gaan om familie te bezoeken. Maar ook omdat ik de Injerra (traditioneel Eritrees gerecht) mis. Gelukkig maakt mijn moeder dit nog af en toe voor ons.

Hoe zie jij het vak in de fiscale, financieel-administratieve dienstverlening?
Ik denk dat je in dit vak uiteraard moet beschikken over vakkennis, maar minstens zo belangrijk een goede (vertrouwens)band opbouwen met relaties, maar ook met collega’s. Ik ben rustig, oprecht en een echte verbinder, dat vind ik een waardevolle eigenschap. Iemand zei mij ooit dat ik,  juist door mijn rustige houding en benadering, mensen beter kan bereiken. Dat vond ik fijn om te horen.

Wat is qua arbeidsverleden je achtergrond  En hoe kom je bij Hoogeveen & Jonker terecht?
Ik ben 20 jaar geleden gestart als beginnend assistent accountant. Vervolgens de stappen doorlopen van gevorderd- naar zelfstandig assistent. De laatste 10 jaar was ik teamleider van een samenstel afdeling. Via via ben ik in contact met Alex gekomen.

De stap naar jouw uitdaging bij Hoogveen & Jonker.
Ik zal, op operationeel vlak, een soortgelijke rol krijgen als Alex. Dus met name gericht op het administratieve gedeelte van onze praktijk, met alle advisering van dien. Onder mijn verantwoordelijkheid zal een deel van de klantenportefeuille bediend worden. Het doel is dat ik op termijn, naast Alex en Mark, zal toetreden als partner. Dit zie ik als een hele mooie uitdaging.

 Hoe zie jij de toekomst van Hoogeveen & Jonker
De toekomst van H&J zie ik eigenlijk niet anders dan dat het nu is. Een fijn kantoor om bij te werken, vanwege de prettige werkomgeving en sfeer. Ik denk dat wij als kantoor al toekomstbestendig zijn en daar ook mee bezig blijven. We gaan mee met de ontwikkelingen van de branche, waarbij ondernemers graag hun financiën en fiscale zaken bij ons onderbrengen. Dit komt door de deskundigheid van de medewerkers, maar ook door de klik op sociaal vlak. Iedere dag ga ik vol energie naar kantoor, met het idee om samen als team, onze kennis en kunde in te zetten. Hiermee helpen, ondersteunen en ontzorgen wij ondernemers. En natuurlijk hebben we een prettige en leuke werkomgeving dus ik zie de toekomst als positief!